Over mij

kick off hawaii

Voor degene die benieuwd zijn wie de persoon achter de blog is. Ik ben Caitlin, 22 jaar, en momenteel student journalistiek. Buiten de tijd om die ik spendeer aan mijn studie, ben ik druk bezig met fitness en sinds kort ook voeding. Zowel mijn studie, als mijn hobbies hebben ervoor gezorgd dat ik deze blog ben begonnen.

Net als elke student heb ik ook bijbaantjes om rond te komen en in mijn ogen heb ik de beste bijbaantjes die je maar kan bedenken: groeplesdocent op sportscholen. De lessen die ik momenteel geef zijn: zumba, yoga en BBB. Naast de uurtjes die ik in mijn groepslessen stop, doe ik ook nog aan fitness en hardlopen. Ik probeer 3x per week aan krachttraining te doen en 2/3x per week te gaan hardlopen. Hiervoor heb ik op hoog niveau gedanst en ook hiermee hou ik me nog bezig.

Ook ben ik bezig met mijn voeding en probeer ik om steeds meer gezonde recepten te ontdekken die aansluiten bij mijn levensstijl. Deze zal ik natuurlijk ook op mijn blog posten.

Verder ben ik nog een enorme dierenliefhebber, dus mijn kat zal af en toe ook op work-out filmpjes voorbij komen, aangezien hij dat altijd super interessant vindt.

Vergeet niet, ik ben geen professional en schrijf vanuit mijn eigen ervaringen. Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn tips

xxx

Caitlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>