Eerste rondje hardlopen sinds tentamens

Screenshot_2014-11-10-18-49-15

Tentamen periode is altijd funest voor je sociale en sportieve leven. Elke keer neem ik me weer voor dat ik gewoon ga sporten en dat ik hard ga trainen en uiteindelijk zit ik altijd op de bank met samenvattingen. Dus vandaag mocht ik weer een rondje gaan lopen. En dat was dus een drama.

Ik was aardig op weg met het opbouwen voor een halve marathon, maar vandaag ging het weer een stuk minder. Ja 9,5 kilometer is voor veel mensen al een redelijk afstand. Voor mij is het zelfs al een redelijke afstand. Maar vandaag ging het dramatisch. Na 2,5 kilometer had ik alweer de neiging om me om te draaien en terug te lopen. Er was teveel wind, mijn knieën protesteerde en stiekem was ik gewoon lui. En dat terwijl er 12 kilometer op de planning stond. Maar na de 5e kilometer werd duidelijk dat mijn knieën dat vandaag echt niet zouden trekken. Dus ik maakte een compromis met mezelf. Ik zou een rondje om het dorp lopen (9 kilometer) en dan mocht ik stoppen.

Zo gezegd zo gedaan, al waren de laatste 2 kilometer echt killing. Het volgende rondje staat gepland voor de woensdag/donderdag. Nu duimen op minder wind en meer zin!

 

Category: Dagboek, Hardlopen

4 comments on “Eerste rondje hardlopen sinds tentamens

  1. Inderdaad, voor mij echt al een e-nor-me afstand, haha. Toch goed dat je het gedaan hebt! Ik ga je blog volgen. :)

    • Super leuk dat je me gaat volgen!

  2. Je krijgt alleen maar meer wind, en regen en kou. Dus beter ga je je daar op instellen :P

    • Regen vind ik niet eens zo erg, nog best lekker zelfs. Het is vooral de wind waar ik echt een hekel aan heb haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>