Polar M400 sportwatch

Posted on by 0 comment

Mijn laatste post was een tijdje geleden, omdat ik wat problemen had met mijn laptop maar we zijn er weer! Hardlopen met je telefoon in je handen om te zien hoe snel en hoe ver je loopt. Ik was het zat om met zo’n enorm ding in mijn handen te lopen en besloot om te kijken voor een sporthorloge. Gelukkig heb ik een heel lief vriendje die besloot het alvast voor mijn verjaardag te kopen en nu ben ik de trotse eigenaar van de Polar M400.

polar

Nu kon ben ik nog niet jarig, maar ik heb hem wel al uitgeprobeerd en hij is fantastisch! Het is nu veel makkelijker om een interval training te doen, omdat hij vanzelf aangeeft wanneer je bijvoorbeeld 400 meter hebt gehad. En ik merk dat hij ook een stuk specifieker is dan bijvoorbeeld een telefoon. Plus ik heb mijn handen gewoon vrij, wat echt een stuk lekkerder loopt.

Bovendien kun je hem niet alleen gebruiken voor hardlopen, maar voor sporten in het algemeen. Door je bewegingen rekent hij uit hoeveel je beweegt en geeft hij aan op hoeveel procent je zit van je dagelijkse beweging. Ik probeer elke dag minimaal 100% te halen, maar op dagen dat ik veel lesgeef ga ik daar ruim overheen.

Alle mensen die hardlopen raad ik een sporthorloge aan, of je fanatiek traint of meer voor je plezier. Het maakt het een stuk makkelijker om alles bij te houden en om beter te gaan lopen. En wie wil dat nu niet?

Category: Hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>